Notícies

Es busca imatge per al Brot 2022, el festival de música jove de Barcelona!

Ets a temps de presentar la teva proposta fins al 15 de maig!

concurs_cartells_brot_2022_tw.

En marxa el 6è Concurs de cartells de Festivals per a joves! Com l’any passat, en aquesta edició el certamen busca, exclusivament, dissenys originals que ajudin a difondre el Brot, el festival de música jove de Barcelona.

L’obra que resulti guanyadora rebrà un premi de 1125 € i es farà servir com a cartell de la pròxima edició del festival i en altres elements de difusió.

Com participar al certamen?

El concurs s’adreça a artistes de 16 a 35 anys (és a dir, als nascuts i nascudes a partir de l’1 de gener de 1986). Per participar-hi:

  • Llegeix amb atenció les bases completes del concurs​ i elabora, individualment o en grup, el teu disseny o disseny seguint els criteris indicats (pots presentar un màxim de dues propostes, ben diferenciades).
  • Alerta! Com s’indica a les bases, el disseny  ha de ser en vertical i el cartell ha de tenir una mida de 210 x 420 mm.
  • Lliura la teva obra, firmada amb un pseudònim, a través del formulari d’inscripció al concurs. La convocatòria de participació està oberta del 21 d’abril a les 24 hores del 15 de maig de 2022.

Per a més informació

Per a qualsevol dubte o comentari, contacta amb cartellsjoventut@bcn.cat.

Més info a BCN JOVENTUT