Arxiu

Exposició “NuesTrans vidas importan”

Del 26 de març al 7 d’abril, Centre LGTBI

expo_nuestransvidas importan

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Visibilitat Trans, que té lloc el 31 de març, l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) porta al Centre LGTBI l’exposició “NuesTrans vidas importan”. Es tracta d’un projecte promogut per l’Associació Trans d’Andalusia – Sylvia Rivera que vol posar en valor les vides trans desconstruint tòpics i esborrant prejudicis.

A través de 13 il·lustracions i vídeos realitzats per Izhan Alcántara (Er Reverte), creador del projecte, es repassa les experiències de 13 referents trans, persones que, des de les seves vivències, contribueixen a trencar estereotips sobre qüestions com els drets reproductius, les dificultats per trobar feina, la vida en parella o l’acceptació de l’entorn familiar, entre altres realitats.

L’exposició és una obra interactiva que cerca la participació de les persones visitants.  Cada imatge, que retrata el perfil d’una activista diferent, incorpora un codi QR que permet accedir al vídeo testimonial on cada participant reflexiona sobre les seves experiències en àmbits com l’amor, les amistats, els estudis, la infància, etc.

Més info a Centre LGTBI

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.