Notícies

Fans del terror, voleu treballar d’espantadors a Horrorland?

Apunteu-vos als càstings per la segona temporada d'Horrorland!

Dimarts vinent dia 10 de setembre, començaran els càstings per trobar nous actors i actrius per treballar a les diferents atraccions i experiències d’Horrorland. Aquest any el parc ha ampliat la seva oferta amb 8 noves atraccions i com a tal la plantilla també creix amb 35 nous perfils. En total 170 treballadors que durant els 18 dies d’obertura s’encarregaran d’espantar als més de 25.000 visitants. El procés de selecció tindrà lloc a les instal·lacions del mateix parc.
 
Es busquen perfils tant professionals com amateurs; persones motivades, amb energia i amb ganes de formar-se en el món del terror. El parc també busca personal per cobrir posicions de control d’accés, operacions, botigues, restauració i zona de jocs. Els interessats poden consultar les ofertes de feina i condicions a la pàgina web www.horrorlandpark.com

 

11 atraccions; 8 d’elles 100% noves

Aquesta temporada Horrorland estrenarà 8 noves atraccions, 2 escenaris polivalents i ampliarà la seva zona de restauració.

Una de les novetats estrella serà l’atracció Zombie Killer on els visitants podran disparar amb pistoles de paintball, Zombies i dianes en un camp de tir exterior. Una experiència de pura adrenalina única a Europa construïda al llarg de 4.000m2 carregats d’efectes especials, foc, llum i so.
 
L’extreme House Psycho Xtreme aquest any també canvia per complet. Una experiència individual on els visitants viuran diferents situacions angoixants totalment immobilitzats portant al límit les seves emocions. L’oferta del parc també s’amplia amb 4 Express Escape Room; una nova modalitat d’espais i escenaris on s’ha d’aconseguir escapar resolent diferents proves en un temps record. Dues noves Haunted House (La casa del Bosque i Survival Maze) completen les novetats que s’afegeixen a les altres experiències de terror estrenades la temporada passada. Aquesta temporada els visitants del parc del terror pioner al Sud d’Europa podran gaudir de fins a 11 experiències úniques.