Arxiu

Festa Major de Gràcia 2020

Del 15 al 21 d’agost

festa_major_gracia_2020_cartell

La Festa Major de Gràcia 2020 se celebra enguany en format digital per tal de donar compliment a les mesures de protecció i higiene que s’han establert per fer front a la Covid-19. No hi haurà actes oberts al carrer, ja que tots es realitzaran en un escenari virtual. El canal oficial de Youtube de la Fundació Festa Major de Gràcia (Youtube @FestaMajordeGràcia) serà la plaça on des del 14 al 21 d’agost succeiran totes les activitats. La programació tindrà activitats de tot tipus:

  • Actes institucionals
  • Actuacions musicals de tots els gèneres (rumba, swing, indie, jazz, flamenc, dansa…) amb grups com The Milkers, Alma de Boquerón, Meritxell Nedderman, Son de Gràcia, Andrea Motis…  i actes tradicionals (audició de sardanes, havaneres i música folk)
  • Espectacles de circ
  • Espectacles per a nadons, primera infància i canalla (contacontes, titelles, clown, teatre i espectacles d’animació)
  • Documentals sobre la Festa Major de Gràcia
  • Càpsules sobre els principals moments de la festa i sobre les vivències dels i les organitzadores de la celebració. 

A més, des del canal oficial d’Instagram de les Biblioteques (IG @bibliotequesbcn_acasa) es completa aquesta oferta amb la proposta d’activitats de la Biblioteca Vila de Gràcia. 

Consulta la programació AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.