Arxiu

Festes de Santa Eulàlia 2019

Del 8 al 12 de febrer

fm_santa_eulalia_2019

 

Al cor de l’hivern, Santa Eulàlia desperta gegants i gegantes, capgrossos, dracs, diables, colles sardanistes i altres expressions de la cultura popular per celebrar, en honor de la copatrona, la Festa Major d’hivern. Una festa que, quan es fa fosc, il·lumina Barcelona amb LLUM BCNun festival en què la tradició es fon amb noves formes d’expressió que transformen la ciutat amb el llenguatge de la llum.

Serà una gran celebració protagonitzada pels col·lectius més joves de les colles i per tota mena d’associacions que ballen i fan ballar gegants, gegantes, dracs, diables, esbarts, l’Àliga de la Ciutat o la gegantona Laia, entre moltes altres de les nostres figures festives. A més, les colles castelleres de la ciutat inauguren temporada i les colles bastoneres han convidat dansaires d’arreu per celebrar per primer cop la Diada Bastonera de Santa Eulàlia.

Per als més joves, RECORDEU!!! Lali Jove 2019: la Festa Major Juvenil i Associativa de Barcelona - Dissabte 9 de febrer de 2019 +INFO

 

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.