Arxiu

Festival de Nadal 2020

Del 19 al 30 de desembre, Plaça Catalunya

nadal_placa_catalunya_2_710x379

Més de 100 activitats en diferents franges del dia al voltant de la música, la literatura, les arts escèniques o les arts visuals. 

Tardes culturals | Les tardes culturals són una celebració artística i expressiva no tan sols de Nadal, sinó també del mateix fet de viure. Músiques i projectes escènics nascuts a la nostra ciutat, que representen la diversitat i la pluralitat artística de Barcelona. Relats, històries i vivències en la seva expressió més creativa. Talent i teixit local, divers i plural, adreçat a la ciutadania i als visitants.

Vespres universals | Cada vespre podrem gaudir de l’espectacle de format mitjà convertit en arts de carrer de mans d’una companyia que domina un llenguatge modern, radical, multimèdia, simbòlic i oníric. El Conte de Nadal de Charles Dickens. Una versió contemporània i multimèdia de la companyia artística Insectotròpics amb la participació del Cor del Raval i la col·laboració del Konvent Puntzero, la Fabra i Coats, el CCCB i el Gran Teatre del Liceu.

Més info a NADAL BARCELONA 2020 | FESTIVAL DE NADAL

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.