Arxiu

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària 2020

Del 18 al 30 de desembre (excepte el 25 i 26 de desembre), Plaça Catalunya

fira_consum_responsable

Del 18 al 30 de desembre, la plaça de Catalunya serà l’escenari de la sisena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària.

Aquest any la Fira serà en versió reduïda, amb control d’accés i un aforament del 30% a causa de la situació generada per la pandèmia de la covid-19, i se centrarà en l’exposició i la venda de productes. Constarà de 32 casetes per donar a conèixer productes que promouen i permeten practicar un consum responsable i de proximitat i, alhora, poder explicar pràctiques concretes de consum i d’hàbits quotidians saludables en la vida de les persones. En el conjunt de la Fira se sensibilitzarà en els principis i les pràctiques de l’economia social i solidària i el consum responsable que, enguany, encara tenen més rellevància: la proximitat, la cura de les persones, el bon viure, l’alimentació agroecològica, el comerç just, la prevenció de residus i la gestió democràtica.

Més info a NADAL BARCELONA 2020 | FIRA CONSUM RESPONSABLE

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.