Arxiu

FiraCampusVirtual

Del 20 al 24 de maig

fira campus virtual

Fira de Barcelona organitza FiraCampusVirtual, una plataforma digital que reunirà l’oferta dels salons d’Ensenyament i Futura (que com ja sabeu no es van poder celebrar a causa de la pandèmia del Covid-19).

Aquesta iniciativa tindrà lloc del 20 al 24 de maig amb l’objectiu que joves i estudiants puguin orientar el seu futur professional i conèixer una àmplia oferta acadèmica de batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, estudis artístics, formació professional, així com de màsters i postgraus. La nova plataforma comptarà amb la participació de les principals universitats, escoles de negoci i centres formatius més importants de Catalunya, tant públics com privats, que donaran a conèixer la seva oferta per al curs 2020-2021.

Amb aquesta edició virtual i interactiva, podreu triar quins estudis són els que més encaixen amb els vostres interessos i on estudiar-los.

HORARIS:

  • De dimecres 20 a dissabte 23: de 10h a 20h
  • Diumenge 24: de 10h a 17h

Com a visitants, durant aquest horari tindreu a la vostra disposició un xat online perquè els assessors puguin solucionar qualsevol dubte que tingueu.

Més info AQUÍ

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.