Notícies

Horrorland torna a l’octubre amb 8 atraccions noves, tres versions millorades i més metres quadrats

#MamaPor

horrorland_tw

Notícia original: www.aquibergueda.cat

Nova edició d’Horrorland a la vista. El parc del terror del Centre d’Empreses de Cercs tornarà la propera tardor amb 8 atraccions noves, 2 escenaris polivalents, nous espais d’oci i més metres quadrats. Els promotors gairebé duplicaran l’oferta de la primera edició, que va comptar amb cinc cases del terror i una atracció extrema (6+1). Ara, hi haurà 11 atraccions: 8, de totalment noves; i 3, que seran una versió millorada de les més aclamades l’any 2018 (Clown Town, Matadero i la Tèrmica).

L’altra gran novetat és l’ampliació de l’espai del parc. Fonts d’Horrorland han explicat a l’Aquí Berguedàque arribaran als 10.500 metres quadrats aprofitant l’espai que el 2018 era per a cotxes. Entre els nous espais, destaquen els dos escenaris polivalents, equipats amb tecnologia puntera, que permetran representar diversos espectacles i disparar pirotècnia i efectes especials tant en espais interiors com en exteriors.

Les obres d’ampliació del parc ja han començat. Més de 35 operaris treballaran durant els propers mesos per construir les atraccions i les infraestructures noves. A més, l’expansió revertirà en un augment del nombre de treballadors durant els dies d’obertura del parc: es passarà dels 140 del 2018 als 170. A més aquest cop el parc allarga el calendari d’obertura a 18 dies: arrencarà el 4 d’octubre i tancarà temporada de Halloween el 16 de novembre.