Arxiu

In-forma’t 2019

Del 28 de gener al 2 d’abril

informat_tw

 

Si tens dubtes sobre si fer un grau o un cicle… Si no tens ni idea de què estudiar i “vas molt perdut/da”… L’In-forma’t és per a tu! Un espai incomparable per descobrir les opcions formatives que t’aproparan al teu objectiu acadèmic i professional. Gratuïtament, sense cues ni interessos de cap mena.

  • SESSIONS INFORMATIVES - A càrrec de professorat, i experts i expertes acadèmiques sobre les vies d’accés, el pla d’estudis, les sortides professionals…
  • TROBADES ENTRE ESTUDIANTS “DE TU A TU” – Vols cursar el proper any un grau, un cicle o altres estudis i t’inquieta? No li donis més voltes i parla amb joves estudiants que cursen allò que t’agrada!
  • VISITES “EXPLORA” A EMPRESES I ENTITATS - Saps de què vols treballar? Coneixes els perfils professionals que pots trobar en una mateixa empresa? Ara tens l’oportunitat de preguntar tot allò que t’interessa a professionals en el seu lloc de feina.
  • ACTIVITAT PER A FAMÍLIES “FILL/A S’ACABA L’ESO. I ARA QUÈ FEM?” - Un espai d’informació i assessorament dirigit a les persones que exerceixen el rol de pare, mare o tutor/a, on poden conèixer el sistema educatiu actual i com acompanyar adolescents en el moment de presa de decisions.
  • SESSIONS SOBRE ESTUDIS POST-OBLIGATORIS PER A GRUPS-CLASSE

Inscriu-te AQUÍ

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.