Arxiu

La Mercè 2021

Del 23 al 26 de setembre

La imatge de la Mercè 2021 és obra de la il·lustradora francesa instal·lada a Barcelona Malika Favre

La imatge de la Mercè 2021 és obra de la il·lustradora francesa instal·lada a Barcelona Malika Favre

 

Barcelona celebra del 23 al 26 de setembre la Festa Major, en una edició especialíssima que commemora els 150 anys de la primera Mercè organitzada per l’Ajuntament.

La Mercè s’estendrà per 23 espais de set districtes la ciutat i tindrà en el programa prop de cinc-centes activitats, entre els quals un Piromusical que repetirà la fórmula de l’any passat i tindrà quatre punts de llançament. L’activista i líder veïnal Custodia Moreno Rivero serà la pregonera d’enguany i l‘Havana serà la ciutat convidada.

Les activitats tindran aforament limitat, requeriran fer reserva i respectaran totes les mesures de seguretat que marqui la situació sanitària. A partir del 14 de setembre es podrà fer reserva per als concerts i activitats del Festival BAM i Acció Cultura Viva, des del 15 de setembre es podrà reservar localitats per a Mercè Música i, a partir del 16 de setembre, per a les activitats de Cultura popular i del Mercè Arts de Carrer

Com funciona la reserva de localitats? 

Per fer una reserva, cal accedir al web de la Mercè: lamerce.barcelona o a l’aplicació per a mòbils Mercè 2021, i cercar l’activitat a la qual voleu assistir. En fer clic sobre el botó “Reserva d’entrades”, s’obrirà un formulari per formalitzar la reserva en el qual se us demanarà el nombre d’entrades que voleu reservar, i el vostre nom i cognom, la vostra adreça electrònica i el vostre número de telèfon mòbil.

Un cop hagi acabat el procés, rebreu un correu electrònic amb un comprovant de la reserva, amb tantes entrades com localitats hàgiu demanat. Aquests comprovants s’hauran de mostrar (preferentment en format digital, tot i que també pot ser en paper imprès) per accedir a l’espectacle.

S’haurà de guardar aquest mail per si finalment no es pot acudir i s’ha d’anul·lar la reserva

En el cas que les reserves per l’espectacle s’hagin exhaurit, un botó ho indicarà a la fitxa de l’activitat.

betevé emetrà una programació especial durant els dies de la festa des d’on es podrà fer un seguiment del pregó, concerts i els espectacles, sense deixar de banda els actes de cultura popular tradicionals de la Mercè.

Si voleu consultar el programa complet de la festa i fer reserva de les localitats quan s’obri el període d’inscripció, consulteu el web de la Mercè 2021.

 

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.