Arxiu

La mida no importa 2019

24, 25 i 26 de gener

la_mida_no_importa_tw
Festival Internacional de Curtmetratges al Raval

Podem afirmar, de fet, que La mida no importa? N’estem totalment convençuts. Sabem que la majoria de coses importants no passen per mesurar-se en termes de grandària o amplitud ni tan sols de quantitat. Quan hom expressa idees, plasma art, bolca sentiments… o qualsevol altra cosa que pugueu afegir a aquesta llista, el “factor mida” és probablement el menys important

La mida no importa-Size doesn’t matter és un festival de curtmetratges que presenta a través de diferents gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural.

Del 24 al 26 de gener de 2019, es projectaran més de 50 curtmetratges de 23 països a les dues seus del festival: l’Ateneu del Raval i l’Auditori Maier del MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona. Les entrades són #gratuïtes i l’aforament limitat.

Més info i programació AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.