Arxiu

La profecia, la nit més fosca

Fins l’1 de novembre, Tibidabo

La profecia, la nit més fosca

 

El Tibidabo romandrà tancat al públic temporalment 

D’acord als criteris de les autoritats sanitàries i atenent a les mesures de restricció dictades per la Generalitat, el Parc d’atraccions Tibidabo ha adoptat les següents mesures: 

  • Tancar al públic les instal·lacions des del dia 16/10/2020 i durant 15 dies (del 16/10 al 30/11, ambdós inclosos). 
  • En relació a les activitats organitzades en les nostres instal·lacions, aquestes quedaran suspeses o ajornades

Si tens entrades comprades de forma anticipada per algun d’aquests 15 dies, pots sol·licitar un canvi de data o un reemborsament a través d’aquest formulari de contacte.

 

 

La por torna aquest al Parc Tibidabo amb l’aclamat espectacle La profecia, la nit més fosca…

Fa més de 6000 anys, una antiga profecia va predir que l’any present, a la muntanya màgica de Barcelona, la dama cigne donaria el seu últim vol, coincidint amb la primera caiguda de les fulles. La dama cigne, de moviments delicats i gràcils, reuma una bellesa sublim, fent d’ella un ésser màgic i puro. A mesura que la seva dansa es desenvolupa, les seves forces van minvant i la seva ànima, sumida en la més profunda tristesa, es troba més vulnerable que mai fins que sembla defallir. Just aquest instant és el que tant havien esperat les 5 bruixes per fer-se per fi, amb tan pura criatura. Després de capturar-la i donar-li un dels seus beuratges per adormir-la, la lliguen als peus de l’ídol i realitzen una dansa per dur a terme el més fosc dels seus rituals. En el punt àlgid del conjur, l’ídol desperta després d’absorbir l’ànima de la dama cigne i amb un esclat, l’expandeix en el fred aire de la nit. Uns sinistres gemecs s’apoderen de la foscor, consumant el poder del ritual . Els no morts s’alcen entre la boira i s’acosten des de totes adreces cap al lloc, aguaitant a tot ésser vivent. El poder de la llum, de la lluna d’octubre, reflectida en pell de tan sinistres criatures, les posseeix i els fa dur a terme les més increïbles accions…

Horari: Caps de setmana del 3 d’octubre a l’1 de novembre, a les 20.15 h. 

Durada: 30 minuts aproximadament

Ubicació: Plaça dels Somnis, nivell 5

Més info a TIBIDABO

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.