Arxiu

L’hora golfa

Del 2 al 16 de juliol

hora_golfa

Propostes en línia al voltant de la paraula i la música: concerts, monòlegs, recitals… Agafa el teu mòbil o tauleta i desconnecta, tanca els ulls i deixa’t seduir per l’hora golfa de Biblioteques de Barcelona.

Totes les sessions començaran a les 22 h al compte d’Instragram @bibliotequesbcn_acasa

  • Qualsevol nit pot sortir el sol.  Dijous 2 de juliol. A càrrec de Duet Charada (Raúl Costafreda i Daniel Cerdà)    

Recorregut comentat pel repertori de cantautors i grups musicals populars que van aportar llum i esperança en moments històrics on la necessitat de canvis socials es feia palesa. Un viatge musical on sortiran temes com l’apoderament de la dona, la recerca de la llibertat, l’aposta per la pau, la lluita contra el racisme i l’esperança d’un món millor. Grans cançons per entendre millor la nostra història recent. 

  • La sagrada vagina. Dijous  9 de juliol. A càrrec Vivi Lepori, actriu    

Un viatge per la història, la química i la interculturalitat de la sexualitat femenina. És una reflexió sobre com s’ha venerat, repudiat, reprimit i manipulat aquest òrgan femení. Aquestes i moltes altres qüestions són les que tracta aquest monòleg teatralitzat, basat en el llibre Vagina, una nova biografia de la sexualitat femenina, de Naomi Wolf, i en històries reals.    

  • Vampirs d’altres temps. Dijous 16 de juliol. A càrrec d’Alícia Molina, narradora    

Un passeig per la literatura més fosca del segle XIX. Sessió de contes d’alguns dels noms propis de la literatura gòtica que van plasmar sobre el paper la figura del vampir, sense oblidar  l’autor que va permetre la culminació d’aquesta criatura a la literatura:Bram Stoker.

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.