Arxiu

MAC festival 2019

Del 20 al 24 de setembre

 

mac_festival

 

El MAC Festival presentarà gairebé 150 companyies d’àmbit nacional i internacional que realitzaran 430 funcions repartides entre el Parc de la Ciutadella i el Passeig Lluís Companys, el Parc de la Trinitat, el Castell de Montjuïc, la Llera del Besòs, el Palauet Albéniz i l’Antiga Fàbrica d’Estrella.

  • Parc de la Ciutadella: espectacles compromesos i reivindicatius que convidaran a la reflexió i que parlaran de les dificultats i els reptes que vivim en el nostre dia a dia, tocant temes com la degradació del medi ambient, la contaminació, la necessitat de protegir i respectar els animals, la tant necessària llibertat sexual, els filats que separen fronteres i països i el drama de les persones refugiades.
  • Castell de Montjuïc: espectacles de circ contemporani
  • Parc de la Trinitat: Àfrica serà la protagonista amb espectacles per a tots els públics 
  • Palauet Albéniz i Antiga Fàbrica: espectacles d’animació infantil / familiar 
  • Llera del Besòs:  el dimarts dia 24 durant tot el dia es celebrarà el 25è aniversari de Pallassos sense Fronteres. Nou escenaris plens de pallassos i pallasses de diferents indrets del món que arriben amb l’objectiu d’oferir circ i música per a totes les edats.

Més info a MAC FESTIVAL

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.