Arxiu

Manga Barcelona: Limited Edition

Del 30 d’octubre a l’1 de novembre, online

manga_bcn_2020_cartell

La COVID-19 ha fet impossible que enguany puguem gaudir d’una nova edició del Manga Barcelona com ha manat la tradició en els últims 25 anys. Però no hi ha res que pugui aturar la passió pel manga, l’anime i la cultura japonesa. És per això que arriba la Manga Barcelona Limited Edition, una edició 100% online i gratuïta on gaudireu al llarg de tres dies d’una programació pràcticament idèntica al de les edicions habituals: autors convidats, concerts, presentacions editorials, taules rodones, conferències, concursos (torna l’Otaquiz!), i fins i tot una exposició online.

Això sí, de la mateixa manera que les edicions presencials tenen un inici i un final, la programació del Manga Barcelona Limited Edition només es podrà veure al llarg dels tres dies que durarà aquest esdeveniment tan especial: del 30 d’octubre a l’1 de novembre. Per tant, com heu fet tantes vegades, reserveu aquests tres dies per dedicar-los al Manga Barcelona, gaudint de totes les activitats que us oferiran ja sigui en rigorós directe o a demanda. 

Programació cada dia d’11h a 20h. Pots consultar els horaris i seguir el directe a https://mangaondemand.es/ca/

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.