Arxiu

NiceOne Barcelona 2019

Del 28 de novembre a l'1 de desembre, Fira Barcelona Gran Via

nice_one_tw

Barcelona Games World, el saló sobre videojocs organitzat per Fira de Barcelona, ​​es transforma el 2019 per convertir-se en NiceOne Barcelona (N1B)N1B es celebrarà del 28 de novembre a l’1 de desembre i aspira a convertir-se en el major festival d’entreteniment digital d’Espanya i un dels esdeveniments de referència dins el panorama internacional. Els videojocs continuaran sent grans protagonistes del festival i els visitants podran seguir gaudint de les últimes novetats del mercat, així com de les competicions professionals de la Liga de Videojuegos Profesional (LVP)

NiceOne Barcelona compta amb més de 400 llocs de joc al costat de GAME (España). Pots provar i jugar als últims títols del moment: esports, estratègia, fighting, conducció, FPS, battle royale. Amb desenes de competicions i sortejos dels teus videojocs favorits. Viu els videojocs com mai ho has fet abans i prepara’t per sentir noves emocions. Submergeix-te en nous mons de realitat virtual i experimenta noves sensacions.

Els e-sports continuen creixent i s’amplien a noves plataformes, permetent gaudir de l’experiència competitiva multijugador tant dins com fora de casa. Podràs viure tornejos i competicions.

També hi trobaràs la millor oferta formativa del món del videojoc amb espais d’assesorament i confèrencies. Fes de la teva passió la teva professió! 

La RetroBarcelona ocuparà un espai de 5.000 m2 en els quals es duran a terme conferències, podcasts de temàtica retro, taules rodones i tornejos. També hi haurà zones d’exposició, on poder veure i aprendre els orígens i història del sector, zona de mercat i una extensa zona de joc amb més de 250 màquines, entre consoles, ordinadors clàssics, Arcades i pinballs, disponibles per al públic.

També hi haurà un punt de trobada per a desconnectar de la tecnologia i gaudir d’actuacions, ponències, desfilades i actuacions musicals.

Més info a NICE ONE BARCELONA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.