Arxiu

AJORNAT | Pantalla Barcelona 2020

Del 2 d'octubre fins al 18 de desembre

PANTALLA BARCELONA_2020_TW

AJORNAT 

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol continuar estimulant i consolidant la difusió de la cinematografia de Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania per mitjà del Pantalla Barcelona.

La 5a edició arriba carregada de 40 projeccions (una vintena de llargs i una vintena de curts) que es projectaran a les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

Les sessions són gratuïtes, amb reserva prèvia d’entrada per controlar l’aforament. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l’ús de mascaretes o l’entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d’acomodació.

Més info i programació a PANTALLA BARCELONA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.