Arxiu

PERIFÈRIA BEAT FESTIVAL VOL. 2

Del 4 al 31 de maig, Centre Cultural Albareda

periferia_beat_tw

El Perifèria Beat Festival és un festival que gira entorn la cultura urbana i en què dialoguen els elements clàssics del hip-hop.

En aquesta edició de primavera hi trobaràs una beat battle amb el concert d’Oka Miles, un cicle de cinema sobre hip-hop i una exposició sobre els 20 anys del col·lectiu de grafiters Secuaces.

 

  • Dissabte 4 de maig

A les 17h - BEAT BATTLE

Les beat battles són competicions entre productors que fan la seva música amb màquines o ordinadors. S’hi enfronten els creadors de ritmes de diferents estils musicals (encara que sol prevaler el hip-hop instrumental).

A les 19.30h - OKA MILES en concert  

 

Los Secuaces és un col·lectiu dedicat al grafiti i a la música establert a Barcelona. Després de més de 20 anys de trajectòria, han reunit peces de petit format i fotografies dels seus murs més representatius.

 

A les 19.30 h - Fontaine atrapa el hip-hop en la seva incipiència amb un treball narratiu original i elèctric com una pel·lícula de marcians. Bronx apocalíptic, Kool Herc, “Planet Rock”, B-Boys, noies rapejant… Una referència imprescindible per a tots els films posteriors sobre hip-hop.

Director Dick Fontaine. UK, 1984.

 

  • Dijous 16 de maig – CICLE DE CINEMA -   Das wassup

A les 19.30 h - Crònica de la primera i tumultuosa gira europea de Yo Majesty, trio de raperes lesbianes i cristianes dels barris més marginals de Tampa (Florida).

Director Johannes Schaff. UK, 2017.

 

A les 19.30 h - La ruta cap al “disc perfecte” del hip-hop està pavimentada amb pares artistes, beef entre rapers, amics morts, infantesa problemàtica i rebuig del sistema educatiu. Erykah Badu, Pharrell Williams, Alicia Keys i molts altres es postren davant del debut de Nas.

Director One9. EUA, 2014.

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.