Arxiu

Puc anar a la platja?

Consulta les novetats

vistes_litoral_ebayer_710x379_2x_1

❗❗❗  A partir de la fase 2 de la desescalada, prevista pel 8 de juny, es permetrà també el bany recreatiu i estar-se a la sorra, sempre mantenint la distància de 2 metres amb altres persones. En aquest sentit, s’implementarà un sistema de control d’afluència a les platges per restringir-ne l’accés quan la concentració de persones no permeti garantir la distància de seguretat.

En aquest inici de temporada de bany s’implementarà, de forma progressiva, un seguit de mesures específiques de prevenció. A banda de les activitats ja permeses, fer esport i passejar, estarà permès el bany recreatiu i estar-se a la sorra, sempre mantenint la distància de 2 metres amb altres persones i amb mesures de control de l’afluència d’usuaris.

Les primeres mesures per regular l’aforament es començaran a aplicar, de forma progressiva, a les platges del districte de Ciutat Vella, que són les que habitualment registren més ocupació: la platja de Sant Sebastià, Sant Miquel, Barceloneta i Somorrostro. Posteriorment, si la concentració d’usuaris ho requereix, les mesures es podran aplicar a la resta de platges de la ciutat situades al districte de Sant Martí: Nova Icària, Bogatell, Mar Bella, Nova Mar Bella, Llevant i Banys del Fòrum.

Als accessos de les platges s’instal·laran torretes informatives amb les mesures que cal prendre per accedir-hi. Una informació que també s’emetrà durant tota la jornada a través del sistema de megafonia de les platges. A més, al web municipal de platges es podrà consultar tota la informació actualitzada i també quina és l’ocupació de les platges de la ciutat. Es recomana a tots els usuaris i usuàries fer-ho abans del desplaçament a la platja:

  • Indicador verd: ocupació baixa de menys del 40%.
  • Indicador groc: ocupació normal, entre un 40 i un 60%.
  • Indicador taronja: ocupació alta, d’entre el 60 i el 80%, recomanació d’anar a altres platges amb menor afluència de persones.
  • Indicador vermell: ocupació molt alta de més del 80%.

 

Més info AQUÍ

 

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.