Arxiu

Remendar el Caos

Novembre i desembre, diferents espais

Remendar el Caos

Ser dona. Dona orgullosa. Dona reivindicativa. Dona que ocupa el seu lloc. Dona que el reclama. Dona que no s’amaga. Dona que diu. Dona que canta. Dona que no calla.

KeTekalles? Només amb veu de dona.

Quatre dones, orgulloses de ser-ho, que volen reivindicar-ho, que volen ocupar el lloc que els correspon als escenaris i tenir una veu pròpia, una veu de dona que sona fort i trepitja més fort encara. Quatre dones que van formar un grup de música que es declara no mixt, és a dir, que no deixa espai als homes; un grup de música de dones per parlar de dones. I parlar de dones és reclamar, reivindicar, eixamplar… I ho fan a ritme de rumba, de funk, amb rapejats i amb poesia, amb cajón i guitarra, amb veus que, des de la diferència, s’agermanen en un discurs feminista sense complexos.

KeTekalles són quatre dones que cusen històries i veus en el seu primer disc, Remendar el caos, que van publicar el mes de febrer passat gràcies a una campanya de finançament col·lectiu.

  • 13/11/2020 – 19:00h - CC Joan Oliver ‘Pere Quart’
  • 20/11/2020 – 19:00h - CC Baró de Viver
  • 27/11/2020 – 20:00h - CC Albareda
  • 28/11/2020 – 21:30h - CC El Coll
  • 04/12/2020 – 22:00h - CC Besòs

Més info i reserva d’entrades a BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

*espectacle programat dins del cicle Barcelona Districte Cultural – entrada gratuïta amb reserva prèvia

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.