Arxiu

Renova la teva roba 2018

Del 29 d'octubre al 20 de novembre

renova_roba_cartell

Notícia original: http://ajuntament.barcelona.cat/joves

Ets d’aquelles persones que a l’hora de comprar roba es pregunta si realment la necessita? De les que escull la roba amb una valor social o ambiental afegit? Si tens entre 12 i 35 anys ara tens l’oportunitat de fer servir la roba que una altra persona ja no es posa. 

L’Ajuntament habilita sis punts d’intercanvi per tot Barcelona, on hi pots deixar la roba que ja no et poses. A canvi, et faran entrega de cupons amb la puntuació corresponent que després podràs bescanviar per la roba que més t’agradi ens els dies de recollida i intercanvi que pots consultar en aquest document.

Les regles són senzilles: en el moment de lliurar la roba s’admeten un màxim de 10 peces de roba per persona (excepte jaquetes i abrics, que en són dos com a màxim).  La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només es pot dur roba de vestir i no s’agafaran sabates, roba interior o de la llar.

La roba que es reculli es canviarà per “renoves” que, al seu torn, es podran canviar per un màxim de 10 peces de roba (tret de jaques i abrics, que en són 2 com a màxim). No es podran utilitzar els “renoves” d’altres edicions.

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.