Arxiu

Rough Diamonds 2019

16 de març, Parc de la Trinitat

rough_diamonds_2019

 

Si amb les primeres notes no pots evitar deixar-te portar pel ritme… Si el moviment et recorre imparable dels peus al cap… Si el “flow” és superior a les teves forces… Ets un diamant en brut!

El Parc de la Trinitat acull una nova edició del concurs coreogràfic de dansa urbana per a joves Rough Diamonds! T’ho perdràs???

Hip hop, K-pop, shuffle, funky, break… no importa l’estil, només saber transmetre la passió pel ball! Vine a contagiar-te’n!

Què hi haurà a la festa?

A banda de descobrir les bandes en competició (en les categories “Júnior” -per a grups amb components d’entre 12 i 15 anys- i “Absoluta” -amb membres d’entre 16 i 20 anys-), podràs:

— Participar en una Masterclass de Body percussion.

— Gaudir d’una exhibició de la companyia de dansa Artenea, formada íntegrament per persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de trencar barreres i estigmes a través de la dansa i d’arribar a la veritable inclusió en el món de les arts escèniques.

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.