Arxiu

Serielizados Fest 2022

Del 18 al 22 d'octubre, a la sala Phenomena, al CCCB i a CASA SEAT

serielizados_fest_2022_cartell

 

El Festival Internacional de Series, Serielizados Fest, inaugurarà la seva 9a edició a Barcelona amb l’estrena de ‘Smiley’, la nova sèrie de Netflix basada en l’aclamada obra de teatre de Guillem Clua (Premi Nacional de Dramatúrgia 2022)que exerceix de showrunner en aquesta adaptació protagonitzada per Carlos Cuevas (‘Merlí’) i Miki Esparbé (‘Reyes de la noche’). 

A Aquesta 9º edició, es programaran premieres com ‘Fácil’, la nova sèrie original de Movistar Plus+, sobre quatre dones amb diversitat funcional que volen viure a un pis de la Barceloneta i emprendre la seva independència juntes.

De la mà d’ATRESplayer PREMIUM (el servei streaming d’Atresmedia) arribarà la preestrena de ‘La Ruta’, que explica la història darrere del fenomen social i cultural que va ser la ‘ruta del bakalao’ dels anys 80 i 90 a València.

Com a novetat aquest any les 7 sèries internacionals que competeixen en Secció Oficial podran veure’s en pantalla gran, a la Sala Phenomena de Barcelona. I més tard, estaran disponibles a la plataforma Filmin.

Dins de la secció Serielizados Next, el públic assistent podrà gaudir de ‘About Sasha’. Aquesta sèrie francesa narra la vida d’una adolescent intersexual que va ser identificada com un nen al néixer, i que la seva intersexualitat sempre va ser presentada als seus pares com una malaltia, un error biològic en el seu camí cap a la masculinitat. Després de tota una infantesa sent pressionada per a identificar-se com alguna cosa que no és (un nen), Sasha està llesta per a un nou començament.  

  • ON? a la sala Phenomena, al CCCB i a CASA SEAT
  • TAMBÉ ONLINE A Filmin

Més info a SERIELIZADOS FEST

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.