Arxiu

Serveis juvenils des de casa

Durant el període en què es mantingui l’estat d’alarma per la Covid-19, podeu seguir contactant telemàticament amb els punts infoJOVE de Barcelona, les assessories juvenils, el SAIF, el CRAJ, els Espais Joves i els Casals de Joves.

pij_covid_web

Notícia original: BCN JOVENTUT

Els i les professionals juvenils segueixen ben a prop vostre, ara més que mai, telemàticament! Recordeu que el Departament de Joventut segueix disponible als canals oficials de Twitter i Instagram, i que podeu seguir-ne les novetats subscrivint-vos al butlletí.

Contacte telemàtic amb els serveis d’infoJOVE de Barcelona

Durant el període en què es mantingui l’estat d’alarma per la Covid-19, podeu seguir contactant telemàticament amb els punts infoJOVE de Barcelona, les assessories juvenils, el SAIF, el CRAJ, els Espais Joves i els Casals de Joves.

Com podeu contactar directament amb els serveis juvenils que mantenen l’atenció:

No us mengeu el coco i feu les consultes sobre temes acadèmics (elecció d’estudis o de centres educatius, proves d’accés a la universitat, cursos en línia…), sobre qüestions laborals o d’emprenedoria (drets laborals, acomiadaments, vacances forçades, teletreball, ajudes a persones autònomes…), sobre l’habitatge (convivència entre companys de pis o amb veïns de l’escala, pagament del lloguer o la hipoteca…), sobre la mobilitat internacional (què podeu fer si havíeu pagat una estada a l’estranger, quina és la situació dels programes de mobilitat…) o sobre qualsevol altre tema (gestió emocional, sexualitat, cultura, associacionisme…).

Podeu contactar amb els serveis d’infoJOVE de ​dilluns a dijous, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores, i els divendres, de 10.00 a 15.00 hores:

  • Per telèfon: 662 333 350
  • Per Whatsapp: 697 436 097
  • Per correu electrònic: infojove@bcn.cat
  • A través del Facebook i el Twitter dels PIJ de Barcelona

Davant la situació extraordinària que vivim, es reforçarà particularment l’atenció de les assessories acadèmiques i laborals, àmbits que poden generar més inquietuds entre els i les joves. Si és el vostre cas, preneu nota de les dades i els canals de contacte específics:

Assessoria acadèmica

Assessoria laboral 

Contacte telemàtic amb el Servei per a Adolescents i Famílies

Teniu dubtes sobre com gestionar el vostre temps durant el confinament? Us preocupa que s’hagin interromput les classes? Com va la convivència familiar aquests dies?

Per contactar amb els Punts ATE podeu fer-ho enviant un correu a consulta_aquitescoltem@bcn.cat o a través dels contactes específics de cada Punt (en breu es compartiran aquí).

Per parlar amb el Centre per a Famílies amb Adolescents, podeu trobar-los de dilluns a dijous, de 9.00 a 13.00 hores i de 15.30 a 18.30 hores, i els divendres, de 10.00 a 13.30 hores:

  • Per Whatsapp: 680 178 972
  • Per correu electrònic: saif@bcn.cat

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.