Arxiu

S’estrena DRAGON BALL SUPER BROLY

Quines ganes!!!

Després del Torneig de Poder, 1 saiyan al qual mai abans han vist es presenta davant Goku i Vegeta. Aquesta és la història de Broly, un saiyan sense límits …

La pau ha tornat un cop més a la Terra després del Torneig de Poder. Després de descobrir que en els diferents universos hi ha éssers increïblement poderosos que encara no ha vist, Goku té intenció de seguir entrenant per a fer-se encara més fort. Llavors, un dia, un saiyan anomenat Broly al qual mai abans han vist es presenta davant Goku i Vegeta. Però se suposava que els guerrers de l’espai havien quedat pràcticament extingits en la destrucció del Planeta Vegeta, així que, què està fent aquest a la Terra? Fins i tot Freeza, de tornada de l’infern, es veu involucrat en aquesta trobada entre tres guerrers de l’espai que han seguit destinacions completament diferents i que no triga a convertir-se en una ferotge batalla contra un guerrer que no sembla tenir límits.

La resta d’estrenes de la setmana, les trobaràs AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.