Qui som?

No ens enganyem. Sortir amb els i les col·legues a donar voltes o de festa agrada un munt. És el nostre moment. Ens divertim, riem, experimentem, coneixem gent nova i, en definitiva, vivim unes experiències que ens omplen i recarreguen les piles per tirar cap a endavant.

Amb aquest web, hem buscat oferir-te informació i eines útils perquè aquesta experiència de sortir sigui el més completa i gratificant possible. Però també hem pretès que el web sigui dinàmic i que el puguem construir entre tots i totes. Per això pots compartir vídeos o fotos que t’hagin cridat l’atenció a la galeria i consultar l’agenda, una guia que construïm entre tots a partir dels llocs i activitats que ens han agradat.

Com organitzar-me si em moc per la ciutat? Què puc fer si un/a col·lega es posa fatal per haver-se passat amb la beguda? Com cuidar dels col·legues (i que ells cuidin de mi també) perquè la festa sigui perfecta? És cert tot el que es diu sobre l’alcohol o els porros? Quines precaucions s’han de prendre si es decideix consumir alguna droga? Quins consells puc seguir si el que busco és rotllo? La resposta a aquestes i altres preguntes les trobaràs totes aquí. I si no trobes la resposta que estàs buscant, sempre podràs preguntar-nos directament a través del nostre consultori.

En aquesta pàgina web volem que trobis informació i eines perquè sortir sigui el màxim de gratificant. També esperem que ens ajudis a construir-la per fer- la més útil i divertida. Comptem amb tu?