Agenda

COLLFINADA 2020

Altres

Quan?
Del 19 al 21 de juny de 2020

On?
Lloc:
Adreça:
Districte: Gràcia
Codi postal:
Telèfon:
Adreça electrònica:
Web:

Preu?
Gratuït

Valoració públic
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5


Preparats/des per viure la Festa Major del Coll 2020? Ja està disponible el programa de la Festa Major COLLfinada! 3 dies d’activitats COLLfinades per fer més lleugera la transició cap a la nova normalitat!

*Les festes COLLfinades es desconfinen una mica!! Dissabte podreu assistir als concerts a càrrec de Kiwii (12:00), Bioque (13:15), Tunantes (18:00), Gosto BCN (19:30) i DJs (21:00), i també al Bingo de Festa Major (17:00)! I el diumenge no us podeu perdre la tarda de música jamaicana sonoritzada per Kapara Sound System (primer torn més roots a les 17 i segon amb un aire més Dub a les 19:30)

Què he de fer per poder assistir-hi? Envia un correu electrònic a festamajor@elcoll.org i especifica a quin acte vols anar, el teu nom, cognom i telèfon.

DIJOUS 18 DE JUNY

DIVENDRES 19 DE JUNY

 • 12:00h GIMCANA FAMILIAR COLLFINADA Aprofita els moments de passeig per descobrir diferents racons del barri mitjançant un seguit de proves i preguntes. Busca els diferents codis QR que hi ha pel barri, resol totes les proves i aconsegueix un fantàstic premi gràcies a l’associació de comerciants Coll Amunt! Tens temps fins al diumenge 21. Instruccions i mapa de pistes.
 • 21:30h SOPAR DE GERMANOR: “BAL-COLL SESSION” Encenem els llums de terrasses i balcons i gaudim d’una vetllada en companyia del veïnat, balcó amb balcó. Per qui no tingui ganes de cuinar, comptarem amb la col·laboració de diferents establiments del barri que ens oferiran fantàstics menús per endur! Els comerços adherits a aquesta col·laboració penjaran un distintiu a la porta. Tu tries! Fem barri, donem vida al comerç del Coll! I per acabar d’amenitzar la vetllada, hem preparat una llista col·laborativa d’Spotify del Coll! Envia les teves propostes a gentgran@ccelcoll.org i les afegirem. Enllaç a la llista.

DISSABTE 20 DE JUNY

CONCERTS EN STREAMING Segueix tota la jornada des del canal de YouTube del Centre Cívic del Coll.

Sessió de matí:

 • 12:00h KIWII Grup de versions a qui agrada fer festa i xerinola amb el públic. Ara s’estrenen també per a públic familiar! Per passar-ho bé riure i ballar.
 • 13:15h BIOQUE Són l’Albert Casanova i l’Alba Bioque. Després d’una trajectòria de més de 6 anys, la seva unió ha creat un estil particular basat en influències mediterrànies, del sud i gitanes.

Sessió de tarda:

 • 17:00h BINGO ONLINE DE FESTA MAJOR Passa una estona divertida amb els teus veïns i veïnes jugant al Bingo online! Segueix-lo des del canal de YouTube del Centre Cívic del CollDemana el teu cartró a partir del 15 de juny a festamajor@elcoll.org. Podràs guanyar uns fantàstics vals regal per consumir als comerços del barri!
 • 18:00h TUNANTES Música caribenya – barcelonina, una mescla de ritmes llatins i mediterranis.
 • 19:30h GOSTO BCN Grup que neix d’ajuntar inquietuds de dues cultures diferents però properes, amb la mediterrània com a element comú.
 • 21:00h FI DE FESTA AMB DJ

DIUMENGE 21 DE JUNY

 • 14.00h PAELLA FAMILIAR “FOTOGRÀFICA” Ets un/a mestre/a paeller/a? Demostra-ho fent una bona paella a casa i penja una foto a les xarxes amb el hashtag #FMColl20. Les anirem compartint!
 • 17.00h REGGAE ONLINE A CÀRREC DE KAPARA SOUND Segueix-ho en directe.
 • 21:00h TABALADA FI DE FESTA A càrrec de la Malèfica del Coll. Segueix-la en streaming des del canal de YouTube del Centre Cívic del Coll. TabaladaFM
 • 22:00h CASTELL DE FOCS FI DE FESTA A càrrec de la Malèfica del Coll.
Com
s’hi arriba?
Valora aquesta activitat
Loading ...

Tambe pot interessar-te

Estiu 2020 al Poble Espanyol

Altres
Quan?
Juny, juliol i agost 2020
On?
Poble Espanyol
Av Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
08038 - Barcelona
www.poble-espanyol.com
Preu?
Gratis

Terrats en Cultura 2020

Altres
Quan?
Del 6 d'agost al 27 de setembre 2020
On?
Diferents espais

- Barcelona
https://coincidencies.org/
Preu?
Gratis