Agenda

Curs de performance a Escola Massana de Barcelona amb Isil Sol Vil x Marina Barsy Janer

Taller

Quan?
inscripcions del 5 al 18 de setembre 2022

On?
Lloc: Escola Massana
Adreça: Pl. Gardunya 9
Districte:
Codi postal: 08001
Telèfon:
Adreça electrònica:
Web: https://www.marinaxisil.com/curso-de-performance-en-escola-massana-de-barcelona-el-mundo-de-la-performance-teoria-y-practica-del-arte-de-accion/

Preu?
Més de 10 €

Valoració públic
1 vote, average: 5.00 out of 5
1 vote, average: 5.00 out of 5
1 vote, average: 5.00 out of 5
1 vote, average: 5.00 out of 5
1 vote, average: 5.00 out of 5


EL MÓN DE LA PERFORMANCE: TEORIA I PRÀCTICA DE L’ART D’ACCIÓ

Teoria i pràctica de l’Art de la Performance o Art d’Acció. A través d’exercicis específics d’autoconeixement corporal i mental s’aguditzarà la intuïció i el sentit de comunitat prestant atenció a la part sensitiva – energètica- política de les corporalitats que habitem. Es treballarà aquest art vital a través de l’escolta extrema des del ser individual fins a l’ésser comunal.

Aquesta exploració corposensorial anirà conjuntament enllaçada amb xerrades i debats sobre les múltiples teories corporals (corpo-geografia, corpo políticx, afectiva / afectadx, corpo identitarix i frontererx, corpo ritual, etc.), coneixent artistes que treballen aquesta pràctica des de diverses geografies i realitats. L’exploració generada permetrà la reapropiació corporal per part dels i les participants i el seu ús com a eina per a la creació d’accions individuals i col·lectives. Es treballarà l’estètica, composició, concepte, motivació i realització de les accions juntament amb la intervenció dels espais i l’ús d’objectes.

Com
s’hi arriba?
Valora aquesta activitat
Loading ...