Agenda

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària 2019

Nadal Barcelona 2019

Quan?
Del 20 al 31 de desembre de 2019 (cada dia excepte el 25 i 26 de desembre)

On?
Lloc: Plaça Catalunya
Adreça:
Districte: Eixample
Codi postal: 08002
Telèfon:
Adreça electrònica:
Web: https://www.barcelona.cat/ca/nadal

Preu?
Gratuït

Valoració públic
3 votes, average: 3.00 out of 5
3 votes, average: 3.00 out of 5
3 votes, average: 3.00 out of 5
3 votes, average: 3.00 out of 5
3 votes, average: 3.00 out of 5


Del 20 al 31 de desembre la plaça de Catalunya serà l’escenari de la cinquena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària.

La fira mostrarà com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària durant tot l’any i a tots els districtes de la ciutat. Aquest any es tornarà a fer un èmfasi especial en el consum responsable, els seus principis i les seves pràctiques, amb un estand de l’Espai Consum Responsable municipal i una programació específica a la carpa-escenari d’activitats de la fira.

Allà, les persones visitants trobaran prop de seixanta projectes, entitats i empreses d’economia social i solidària que ofereixen un ampli ventall d’oferta d’artesania, alimentació, roba, cultura i coneixement, llibres, salut i cures, entre altres.

A banda de les propostes econòmiques, hi haurà un seguit d’activitats dinamitzadores amb el consum responsable i l’economia social i solidària com a eixos principals, organitzades a l’Espai Consum Responsable, una carpa-escenari on tindran lloc activitats de reflexió i debat, actuacions musicals, així com de sensibilització i promoció del consum responsable per a tota la ciutadania.

Més info a FIRA DE CONSUM RESPONSABLE I D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Com
s’hi arriba?
Valora aquesta activitat
Loading ...