Agenda

INFORMA’T 2020

Conferències

Quan?
Del 27 de gener al 25 de març de 2020

On?
Lloc:
Adreça:
Districte:
Codi postal:
Telèfon:
Adreça electrònica:
Web: www.informat.cat

Preu?
Gratuït

Valoració públic
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5


Un espai incomparable per descobrir les opcions formatives que t’aproparan al teu objectiu acadèmic i professional. Gratuïtament, sense cues ni interessos de cap mena!

Una 80a d’activitats gratuïtes amb les què trobaràs els estudis que t’apropen al títol que vols aconseguir i a la feina que busques.

L’In-forma’t agrupa les activitats en 4 blocs, segons les teves necessitats:

  • 1. QUI SOC I QUÈ M’AGRADA? Interessos, motivacions i aptituds: Tallers i dinàmiques d’autoconeixement i descoberta del teu perfil acadèmico-professional.
  • 2. QUINS CAMINS PUC ESCOLLIR? Itineraris acadèmics: Xerrades sobre les diferents vies d’accés i els seus requisits, que et portaran als teus objectius acadèmics. Algunes s’ofereixen a grups-classe (de centres educatius, entitats juvenils, escoles d’adults…) i d’altres a famílies i a adolescents (sota el títol “Fill/a s’acaba l’ESO. I ara què fem?”).
  • 3. QUINA OFERTA EXISTEIX? Formació reglada i no reglada: Xerrades a càrrec de personal docent en què et donaran a conèixer els diferents estudis que pots triar: batxillerats, cicles formatius, estudis universitaris i altres formacions d’àmbit no reglat.
  • 4. ÉS COM M’HO IMAGINO? Trobades amb estudiants i professionals: Activitats pensades per complementar la informació rebuda a la resta de tallers, en què podràs parlar directament amb altres joves com tu (en les trobades “De tu a tu”) i amb personal d’empreses i entitats (durant les visites “Explora”).

Reserva la teva plaça a INFORMA’T

Com
s’hi arriba?
Valora aquesta activitat
Loading ...