Agenda

La Mercè 2019: BAM Cultura Viva

Altres

Quan?
21 de setembre de 2019, d’11h de la nit a 1h de la matinada

On?
Lloc: Fabra i Coats
Adreça: Carrer de Sant Adrià, 20 (Fabra i Coats)
Districte: Sant Andreu
Codi postal: 08030
Telèfon: 93 256 60 85
Adreça electrònica:
Web: https://www.barcelona.cat/lamerce/ca

Preu?
Gratuït

Valoració públic
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5


La tercera edició del BAM Cultura Viva arriba plena de propostes artístiques! Inclou projectes musicals expressament festius, urbans i populars (BCN Afrobeats o Agozao); propostes i agrupacions properes al funk i el jazz (Cykada); i col·lectius joves i no tan joves del hip hop (NO ID o Taibi). Un dels reptes del festival és posar el focus en l’impuls dels diferents teixits musicals de la ciutat. Destaquen grups i artistes propers a associacions musicals com El Pumarejo (Monodimpled amb Tarta Relena), a el Club Cronopios (Literary Combat), a l’associació Indian Runners (amb Vàlius), o vinculats al Gutter Fest i L’Automàtica (com Sandré); sense perdre la mirada cap a moviments d’altres ciutats, com és el cas de la participació dels rapers FRAC de Cádiz o la companyia de dansa i música Ex Nihilo, de Marsella.

La música experimental i de proximitat jugarà un paper destacat amb la presència del Moviment d’Insurrecció Sonora, i el ja citat rapsode de Sant Andreu, Taibi. Alhora, hi haurà lloc per propostes més pausades (i de menys decibels), amb projectes acústics com Scott Manion o Suena Barro. En aquest espai, el festival oferirà activitats relacionades amb la dansa, la performance i les arts visuals, proposades per Bofirax, Sosun Dance, Ex Nihilo, Miss Ex i Placenta. Activitats dirigides a famílies, nens i nenes, estudiants de música i una gran varietat de públics.

Aquesta edició comptarà amb la implicació d’altres projectes que formen part del programa Cultura Viva, com ara Discofòrum i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. També hi haurà una Fira Discogràfica i una proposta gastronòmic-musical, entre d’altres accions. Enguany, i en col·laboració amb el projecte In-Edit Talent, diversos grups de joves d’entre 15 i 25 anys rodaran els seus curtmetratges musicals en el marc del festival. Les obres resultants s’estrenaran durant el festival In-Edit 2019.

HORARI: 21 de setembre, d’11h de la nit a 1h de la matinada

Més informació a BAM CULTURA VIVA

Com
s’hi arriba?
Valora aquesta activitat
Loading ...

Tambe pot interessar-te

HOP CABARET a la fresca

Altres
Quan?
23 de juliol de 2020, 20h
On?
Centre Cívic Casa Del Rellotge
Pg Zona Franca, 116
08038 - Barcelona
www.casadelrellotge.net
Preu?
Gratis

TERRASSA’T 2020

Altres
Quan?
Del 9 al 23 de juliol de 2020, 19h
On?
Centre Cívic Casa Groga
Av Jordà, 27
08035 - Barcelona
www.bcn.cat/cccasagroga
Preu?
Gratis

L’hora golfa

Altres
Quan?
Del 2 al 16 de juliol de 2020, 22h
On?
Instragram @bibliotequesbcn_acasa

- Barcelona

Preu?
Gratis