Agenda

UNIRUN 2019

Esport

Quan?
3 de març de 2019

On?
Lloc: UNIRUN
Adreça: Pg. Garcia Fària (davant del Parc Diagonal Mar)
Districte: Sant Martí
Codi postal: 08019
Telèfon:
Adreça electrònica: info@unirun.cat
Web: www.unirun.cat

Preu?
Més de 10 €

Valoració públic
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5
0 votes, average: 0.00 out of 5


Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 3 de març la cinquena edició de la Unirun, la cursa atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari. 

Tenint com a referent la clàssica Regata Cambridge-Oxford, la competició anual de rem entre les prestigioses Universitats angleses, la Unirun implica a les 12 Universitats Catalanes en una competició de running popular.

La participació està oberta a tothom. Poden participar alumnes universitaris, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, simpatitzants o familiars vinculats a alguna de les Universitats catalanes. L’edat mínima d’inscripció correspon als nascuts/des l’any 2003.

A més de la classificació individual, hi ha una competició entre Universitats. A l’inscriure’s, el corredor/a s’ha d’identificar amb una de les 12 Universitats catalanes.

La Unirun es disputa en un circuit molt atractiu que transcorre pel districte de Sant Martí de Barcelona, el Port Fòrum i la Platja de la Pau de Sant Adrià de Besòs. El recorregut és de 6.779 metres, igualant la distància de la clàssica anglesa de rem.

Més info AQUÍ

Com
s’hi arriba?
Valora aquesta activitat
Loading ...