Notícies

“Aquí t’escoltem!”, un servei d’escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys.

Els coneixes?

aqui_tescoltem
Notícia original: http://ajuntament.barcelona.cat/joves

Tens un mal dia i vols parlar amb algú? Estàs desbordat per problemes amb els estudis o la família? Fet un embolic o desanimat? Necessites un canvi i no saps per on començar? Et preocupa el sexe, l’amor, la parella…?

Vols participar en activitats on aprendre més sobre tu mateix, guanyar en autoestima, compartir experiències amb altres joves…?

Adreça’t al “Aquí t’escoltem!”, un servei per a joves de 12 a 20 anys, que et proporciona eines i recursos per enfortir les teves habilitats personals i socials, i fomentar el teu creixement personal.

 

Què t’ofereix el servei?

  • Activitats grupals, tallers i espais de reflexió, on poder parlar de sentiments i emocions, on resoldre conflictes, i treballar l’autoestima, el respecte, l’assertivitat…Per exemple, algunes de les activitats que et proposa “Aquí t’escoltem!” són: “I tu com lligues?”, per conèixer gent nova i plantejar-te formes de lligar respectuoses. O “Expressart”, en què, a partir del ball, la pintura, el teatre, la música, l’escriptura… pots conèixer el teu inconscient i fer cridar les teves emocions. També pots apuntar-te a “Sexcrets”, taller de sexualitat o al taller de “Karate” per treballar l’autoconeixement i la gestió d’emocions…
  • Un servei d’atenció individual i confidencialEn aquest espai t’oferiran ajuda i orientació específica, t’escoltaran i atendran, oferint-te suport professional, des de la comprensió i el respecte. Segur que tens un munt de solucions dins teu que junts podreu valorar i posar en marxa perquè et trobis millor!

On trobaràs punts “Aquí t’escoltem!”?

El servei “Aquí t’escoltem!” treballa de manera complementària amb el Centre per a Famílies amb Adolescents, un espai adreçat a pares, mares o tutors i a adolescents, que ofereix recursos per enfortir les seves habilitats personals, cognitives i comunicatives.