Notícies

Nou web de recursos sobre salut sexual

Un projecte de SIDA STUDI, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

salut_sexual_sidastudi_web

Notícia original: SIDASTUDI

En aquest nou portal trobaràs informació i recursos sobre salut sexual. El web s’estructura en 3 eixos:

En l’apartat  Centre de Documentació i  Recursos Pedagògics s’ofereix l’accés a: catàleg general de salut sexual amb uns 9.000 registres, catàleg especialitzat en campanyes i cartells, dossiers temàtics, directori d’enllaços i dades epidemiològiques.

En l’apartat Zona pedagògica es recull una selecció de continguts teòrics (generals, d’identitat /orientació sexual, ITS, embarassos no planificats), recursos pedagògics (campanyes, pel·lícules, novel·les, còmics) i programes educatius, realitzada per professionals especialitzats.

En l’apartat Dinàmiques es relacionen les que l’entitat utilitza en les seves accions educatives de promoció de la salut sexual adreçades a joves. Les dinàmiques es distribueixen en quatre dimensions que SIDA STUDI considera imprescindible treballar per a gaudir d’una sexualitat saludable, plantejant temàtiques com el coneixement del cos, la construcció de gènere i la diversitat sexual. Totes les dinàmiques en format pdf poden ser descarregades.

http://salutsexual.sidastudi.org/