Notícies

Quant duren les drogues en el teu cos?

No totes les substàncies romanen el mateix temps en el cos. El cànnabis és la droga que més temps roman en l’organisme.

drugs_tw

 

Notícia original: PERIFÈRICS.CAT

Algunes es poden detectar en una anàlisi setmanes després d’haver-les consumit i altres en tot just dos dies desapareixen. No obstant això depèn de la part del cos que s’analitzi. Mentre que les substàncies desapareixen molt ràpid de la sang, poden romandre durant mesos en el cabell.

A la sang les substàncies duren poc. La gran majoria tot just romanen durant 12 hores, com passa amb l’LSD, la morfina, l’heroïna, les amfetamines o l’alcohol. En el cas de l’orina el temps per detectar-les és més llarg. Calen entre tres i sis dies perquè desapareguin les restes de LSD, d’MDMA, i de morfina, per exemple.

Per la seva banda el cànnabis representa una excepció. El consum de marihuana i derivats es pot detectar a la sang fins a 14 dies després de l’últim consum, i si es tracta d’una anàlisi d’orina calen fins a 30 dies perquè no quedi rastre. El pèl és la prova que aguanta millor el pas del temps des de l’últim consum. A excepció de l’LSD, que pot desaparèixer en uns 3 dies, la resta de substàncies deixen rastre en els cabells fins a 90 dies després d’haver consumit.