Notícies

Run4Fun, una nova APP per conèixer jugant els efectes de les drogues!

El programa de prevenció universitari En Plenes Facultats (EPF) presenta l’APP gratuïta per a mòbils Android Run4Fun 

Notícia original: PERIFÈRICS.CAT

El  joc compta amb un sistema de power ups o “poders especials” per simular alguns efectes de diferents substàncies sobre el cos i que duren 5 segons cada vegada que el jugador “se’n menja” alguna d’elles mentre recorre els passadissos de la universitat, d’una ciutat i d’una discoteca.

En prendre una de les substàncies que apareixen en el joc (alcohol, cànnabis, cocaïna o èxtasi), apareix un missatge d’alerta sobre la substància que acaba de “consumir”, a més dels canvis en els paràmetres corporals que varien amb aquest consum (temperatura, pressió arterial i el ritme cardíac). A més dels power ups esmentats, també apareixen els seus oponents, és a dir els power ups que s’encarreguen de contrarestar els riscos del seu consum: menjar, hidratació i descans.

La finalitat del joc és donar a conèixer les diferents possibilitats i eleccions a què s’enfronten les joves quan fan front a un consum de drogues, i com pot condicionar una o altra elecció tant en les seves tasques formatives com en el seu cercle personal.

El podeu trobar aquí.