Notícies

“Sexis”, el documental interactiu sobre la sexualitat en l’adolescència

TV3 estrena al seu portal el webdoc "Sexis" que s'acosta als joves per descobrir els seus dubtes i donar-los respostes i eines que milloren les seves relacions personals

sexis_imatge_tv3

Notícia original: TV3

“Sexis” recull el testimoni de joves que exposen les seves inseguretats i els seus dubtes, i expliquen el que saben sobre sexualitat. Aquestes històries, que formen l’eix argumental del webdoc, estan agrupades en 10 blocs temàtics: tenir fills ara?, sexe i gènere, parlem de sexualitat, el meu cos, cossos de ficció, diversitats sexuals, les meves relacions, practicant, no és no, i prevenció.

Durant el documental, els usuaris que accedeixen al web també tindran l’opció de complementar les històries dels joves amb les aportacions dels experts en la matèria, que donaran resposta a les seves qüestions i els assessoraran per viure millor aquesta etapa de descobriment. Entre aquests testimonis també hi ha personatges coneguts que volen donar a conèixer les seves experiències. Hi participaran els youtubers The Tripletz, Soto, el cantant de Pirat’s Sound Sistema i l’actriu Joana Vilapuig, que va participar en la sèrie de TV3 “Polseres vermelles”.

D’aquesta manera, el webdoc esdevé una eina interactiva, didàctica i amena per tractar, sense tabús ni estereotips, el tema de la sexualitat. “Sexis” dona respostes a aquests joves, a la vegada que els ofereix informació experta per millorar les seves relacions personals, fer-los autònoms, responsables i lliures.

El pots veure AQUÍ