Notícies

Torna el programa “En plenes facultats”, un projecte preventiu en conductes de risc relacionades amb el consum de drogues i la sexualitat en població universitària

Un any més el programa “En Plenes Facultats”  torna a les aules i als campus universitaris, amb la finalitat de formar a agents de salut i informar en temes de gestió de plaers i riscos relacionats amb l’ús de drogues, les sexualitats i el gènere.

 

projecte

Foto: www.enplenesfacultats.org
  • QUI SÓN?

Són un col·lectiu format per estudiants voluntaris i voluntàries i un equip tècnic de professionals que desenvolupa diverses activitats als campus dirigides a minimitzar els riscos de les conductes relacionades amb el consum de drogues i les pràctiques sexuals no protegides.

 

  • QUÈ FAN?

Difondre informació i formació útil i adaptada a la realitat universitària perquè finalment cada persona pugui prendre decisions informades respecte el consum de drogues i les pràctiques sexuals. Transmetre coneixements d’ “igual a igual” a través d’estudiants degudament formats en les matèries tractades pels professionals de l’equip tècnic.

 

  • A BARCELONA, ON ELS POTS TROBAR?

Universitat de Barcelona    epf.ubarcelona@fsyc.org

Universitat Pompeu Fabra   epf.upf@fsyc.org

TELF. CONTACTE 934240400

 

Més informació a www.enplenesfacultats.org