Sex and love

Parlant de plaer…

  • Per als més afortunats o les més afortunades lligar a la festa és una cosa habitual ja que l'ambient propicia que es pugui conèixer a gent i, sens dubte, sentir-se atret o atreta per una altra persona.

Parlant de plaer...

Pol Abram

Sentir-se atret per una persona i sentir que també li molem és una sensació meravellosa. Aquest joc de seduir i ésser seduït/a és genial i, per això, cal gaudir-lo al màxim alhora que es mira que no ens porti problemes. De fet, hi ha vegades en què el joc pot no molar:

  • Si vas molt col·locat o col·locada pot ser que després no recordis què has fet.
  • Si vas molt pet, pot ser que abaixis el llistó i t’emboliquis amb el primer o la primera que se’t posi de cara.
  • Si vas molt pet, poden abusar de tu o obligar-te a fer coses que no vols. Sigues molt prudent. No és una cosa que passi molt sovint però de vegades ha passat.
  • Els consums d’alcohol o altres drogues poden fer més fàcil apropar-se a una altra persona, però també poden dificultar les relacions sexuals: es poden tenir massa presses, els nois poden tenir dificultats per tenir una erecció, poden ejacular abans de temps o no fer-ho, i les noies poden tenir dificultats per lubrificar suficientment.
  • El plaer no només passa per aconseguir una relació sexual amb penetració. Hi ha vegades que poden agradar altres coses: petons, abraçades, carícies…

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.