escollir-952x450

Aquesta història està basada en un fet real…

Aquesta història està basada en un fet real:
Jo, tenia unes amigues, però en aquest cas no diré noms. Jo anava amb un grup de 15 persones aproximadament, una d’elles fumava, però es d’aquelles noies que no ofereix mai, perquè sap que ella no vol ser el conflicte del grup.

Però un bon dia, vaig veure com una gran majoria estava provant-lo, (el cigarret) i uns dies després, van començar a fumar unes 7-8 més, perquè deien que els agradava, jo sé que només fumaven per fardar davant d’un grup de nois que li agradaven i que també fumaven ¿QUE VA PASAR? .Va passar que es van ajuntar els nois i les noies. Els nois no fumaven només cigarretes, sinó que fumaven més coses, i en aquell grup hi havia molt moviment de drogues, i com es veia venir una de les meves amigues, només per fardar i perquè no li diguessin res, el va provar, el cànnabis. Encara m’enrecordo quan aquesta noia em deia: “Jo, no provaré cap droga, estàs boja” i va ser la primera que la va provar. Com sol passar des que va passar allò aquest grup està trencat, quan vam veure tot el que hi havia, el grup es va desfer en dos parts: una part es va anar amb aquella noia i com imagines, ara estan enganxades, i les que no anem amb elles, algunes fumen, però res més.

L’altre dia, per Any Nou, li vaig preguntar a una que va amb elles, què havien fet per l’Any Nou, i ella em va respondre: “ hem estat en el parc”, i ara és quan dic en el parc no hi havia ninguna festa, així que només se m’acudeix pensar que l’única probabilitat que van tenir va ser drogar-se per passar-ho bé i fer el burro.

Ara aquestes noies, ja no poden fardar, perquè una part d’elles està feta pols, i encara que no m’ho diguin jo sé que es penedeixen, però encara que quan ho pensava em sentia culpable, perquè les havia deixat allà, amb només un advertiment, que va ser: “ si us plau, no ho proveu, perquè aquests nois no valen la pena, i només volen que us enganxeu per guanyar diners i perquè els altres vegin com gaudeixen i els facin companyia. Suposo que després de dir-los aquesta frase, ja no em penedeixo. Aquesta és la meva història, i no la puc explicar millor, perquè sé, que només et passa, només ho sents quan aquesta realitat la tens davant dels teus ulls, i només pots elegir dos camins: o les drogues, o la bona salut.
I ara no podem dir que no hi ha informació sobre les drogues, perquè ens enganyem a nosaltres mateixos. Encara tenim sort.