calendari-952x450

Diari-dia 18 de juliol…

Diari- Dia 18 de juliol
Són les festes del poble, avui m’han ofert un porro i jo l’he acceptat, quan me’l fumava estava passant una estona meravellosa, de rialles, ha estat al·lucinant.

Diari- Dia 19 de juliol
És el segon dia de festes del poble. Anava pel carrer i estava desitjant que el meu amic m’oferís un porro, tenia moltes ganes de tornar-lo a provar, volia passar el mateix moment que el d’ahir o similar .

Diari- Dia 20 de juliol
Avui he tornat a fumar un porro, un darrere l’altre i no podia parar. Crec que estic enganxada.
Tota la informació que m’han donat sobre els efectes del cànnabis, a mi no em produeix res.

Diari- Dia 21 de juliol
Els meus pares m’han pillat fumant un porro. M’han preguntat que quan de temps portava fumant porros, li he dit que només li estava aguantant el porro a un amic, però, com que jo reia molt, no m’han cregut.

Diari- Dia 22 de juliol
El meu cosí m’ha dit que ell també fuma porros i que demà em portarà a una festa on hi ha més drogues a part de porros.

Diari- Dia 23 de juliol
Avui per celebrar que s’acaben les festes del poble, he anat a una festa d’una amiga del meu cosí. Allà hem ballat, hem begut, i m’he menjat un tros d’un pastís de “Maria“. No m’ha caigut gaire bé tota aquesta barreja, però estava tot molt bo i m’ho he passat millor que mai.

Diari- Dia 24 de juliol
Un amic de la festa d’ahir està a l’hospital. Diuen que té esquizofrènia. També diuen que té molta possibilitat de quedar-se en coma. Diuen els metges que demà li faran una desintoxicació.