entortolligat-952x450

Dissabte, dia de descans…

Dissabte, dia de descans. Tota la colla anem a la discoteca. Sembla un dissabte com qualsevol altre, però no ho és.

Abans d’anar a la discoteca alguns companys de la colla han organitzat un “botellón”, però no només això, sinó que, també amb consum de cànnabis. No tots estàvem d’acord amb això però la pressió que sentíem dels companys organitzadors ens va vèncer. Per alguns, era la primera experiència amb els porros però alguns ja eren veterans. Per uns moments em vaig sentir allunyada del grup, perquè si de veritat els amics que hi havia allà, fossin amics, no em pressionarien ni a mi ni als altres a provar-ho.

Després que s’acabés l’alcohol i el Cànnabis varem entrar i, sincerament, els qui no havíem pres res estàvem gaudint molt més que els que havien passat la tarda bevent o fumant. Es van cansar de seguida, es van haver d’asseure, estaven molt aixafats i, si més no, van canviar de personalitat per uns moments. Quan va acabar la música i varem anar a sortir, una de les noies que havia consumit es va posar molt malament, tots sabien per què era però no ho volíem dir.

Dies després, a l’escola, uns professors ens van avisar que aquesta noia ja s’havia destrossat la vida, la ingressaven a l’hospital per desintoxicar-la. Vaig passar-me tota la nit plorant, em sentia culpable per no haver-li prohibit el consum, havia perdut a la meva millor amiga.