creixer-952x450

La setmana passada…

La setmana passada l’Anna va anar de convivències amb uns amics. Portaven tota la setmana planejant i parlant sobre el mateix tema: quanta substància portarien. Tant droga com beguda alcohòlica. Per fi va arribar l’espera’t dia i els nois van anar cap a la casa que havien reservat i a on s’allotjarien tota la setmana. Van entrar al petit però acollidor apartament i, ja que era hora de dinar, es van posar a menjar uns plats crus que portaven de casa. Després de dinar van veure que una habitació de la casa era ideal, segons ells, per fer un “submarino”.

L’habitació tenia dos matalassos al terra, on l’Anna i els seus amics no van dubtar a estirar-s’hi i començar a embolicar porros. Al cap de mitja hora, la sala ja començava a tenir un aire dens; aire de porro. Els amics reien i feien broma i s’ho passaven bé. L’Albert, que era la primera vegada que fumava, s’estava començant a posar nerviós perquè tenia una sensació de que el vigilaven, però no hi havia ningú. Els altres, en veure-ho, van decidir anar a fer un tomb perquè li donés aire fresc. Així els hi va donar l’hora de sopar.

Després de sopar, van decidir tornar a la sala “predilecte” i començar a obrir ampolles, no sense abans, embolicar-se un altre cop uns quants porros. Ja portaven dues hores bevent i fumant, eufòrics, quan de sobte l’Albert, es va començar a trobar malament i va començar a vomitar. Minuts després, li va agafar una parada respiratòria. De seguida van trucar a l’ambulància i es va passar tot el cap de setmana a l’hospital. I així va acabar el divertit cap de setmana. Un “finde” inoblidable.